Houd Northa gezond en help mee…

Het is hard nodig dat Northa gesteund wordt. De kosten om de vereniging draaiende te houden worden elk jaar hoger en de subsidiekraan wordt elke keer een beetje meer dichtgedraaid. Dit komt omdat we weinig jeugdleden hebben en steeds meer oudere leden krijgen.

Op sportief gebied draaien we prima mee, veel teams staan hoog in de ranglijst.
Diverse teams zijn in het nieuw gestoken, lopen warm in mooie trainingspakken, schitterende sweaters, met mooie tassen, of gooien warm met geschonken trainingsballen. Fantastisch, maar ook financieel willen we gesteund worden. Daarom vragen wij jullie onderstaande informatie eens goed door te lezen, te bekijken en misschien door te geven aan anderen die Northa willen helpen…!

Sponsor mogelijkheden:

  • Wilt u voor 1 jaar sponsoren voor € 250,00 of meer aan materialen of gelden,(eigen bord laten maken bij Theunissen, met Northa korting € 160,00 ex. BTW) reclamebord aan het hek midden op het VVSB terrein.
  • Wilt u voor 3 jaar sponsoren dus voor minimaal € 750,00 of meer aan materialen of gelden,(dan betaalt Northa uw sponsorbord) reclamebord aan het hek midden op het VVSB terrein.
  • Wilt u onder de € 250,00 per jaar sponsoren aan materialen of gelden, reclame op de vernieuwde Northa site.
  • Voor € 50,00 kunt u vrienden worden van de Northa, dan wordt u met u naamplaatje vermeld op een bord in de bestuurskamer.

Geïnteresseerd, mail naar northa@handbal.nl!