Galerijen

Schoolhandbaltoernooi Donderdag 25 februari

Donderdag 25 februari is weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Via de basisschool heb je je op kunnen geven.  Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Wij hopen dat iedereen een leuke dag heeft en als je een paar keer mee wilt trainen kan dat vrijblijvend op dinsdag en donderdag. Kijk hier voor de tijden of hier voor het aanmeldingsformulier.

Verenigingsdag Northa

24 april was er weer een verenigingsdag waar Northa samen met 16 andere verenigingen aan mee heeft gedaan.
De kinderen konden kiezen uit een blok van twee sporten.
Bij beide sporten kregen de kinderen de kans om kennis te maken met de sport.
Northa had twee keer een groep van bijna 30 kinderen!
Per groep hadden we 3 kwartier de tijd om oefeningen te doen en partijtjes te spelen.
Als vrijwilligers van waren Bart, Kitty, Chantal, Imme en ik aanwezig om er een geslaagde middag van te maken.
Het weer zat gelukkig mee!!!

School Handbal Toernooi 2015

Foto’s van het school handbal toernooi 2015

Northa Handbal Doedag

Tijdens de herfstvakantie op woensdag 22 oktober organiseerde de Schelft een doe-dag voor kinderen. Naast film kijken, zumba en zwemmen deed ook Northa een duit in het zakje.

Onder leiding van Jonah, maar met de hulp van onder andere Maaike, Eva, Denise en Natascha werd een spectaculaire Northa clinic verzorgd.
Zo’n 60 kinderen konden hun energie kwijt bij verschillende spelletjes en een klein toernooitje.
Iedereen was enthousiast en we hebben ons weer van onze goede kant laten zien.

Northa viert 60-jarig bestaan met opgeknapte velden en bestuurskamer

Tekst en foto’s van Blik op Noordwijkerhout

Traditiegetrouw beleefde handbalvereniging Northa haar afsluitingsfeest van dit seizoen op Vaderdag. Omdat de vereniging dit jaar 60 jaar bestaat, was het een dag met een speciaal tintje. Daarom werden om 14.00 uur de witte en blauwe ballonnen de lucht ingestuurd richting het zuiden…

Ere-lid Leidy Vogels verrichtte samen met de jeugd d.m.v. het aftellen, het loslaten van de ballonnen. Hierna werd een groepsfoto gemaakt en ontving voorzitter Joke Brouwer uit handen van Leidy Vogels een ingelijst shirt van oud lid Matthijs Vink. Dit shirt heeft hij gedragen bij interlands voor het Nederlands team waarvoor hij 66 x uit kwam. Hij was ook 8 jaar prof in Spanje. Matthijs kon niet aanwezig zijn vanwege een welverdiende vakantie, maar hij heeft nog altijd een speciaal gevoel voor Northa en vond dat dit wel in de geheel vernieuwde verenigingskamer op sportpark de Boekhorst thuis hoorde. Het is toch wel bijzonder, dat iemand van Northa het zover heeft bereikt.

Hierna werden onderlinge wedstrijdjes afgewerkt met leeftijden van 4 tot …….. jaar. Enkele oud-leden verhoogden de feestvreugde door hun aanwezigheid. Tijdens een voortreffelijk verzorgde barbecue werden nog een aantal medewerkers van de verbouwing in het zonnetje gezet. Hierbij werden ook een aantal gulle sponsors bedankt voor hun gift in manuren, geld of materiaal kon de bestuurskamer en het veld (lijnen, hekwerk, dug-outs) worden opgeknapt: Van kampen Bouwbedrijf, Schildersbedrijf TH.M. Bader, Sporto, Boon Bouw, Kim Hekwerken, Aikido Musubi, Brouwers Tours, Slagerij van Kampen, Snackbar Willemse.

Joke Brouwer vestigde nog de aandacht op de noodzaak van invulling van bestuursfuncties en dames voor recreantenteam.  Jonah ter Heide hield alles goed in de hand  (hij had zelfs voor het mooie weer gezorgd) en er werd nog een aardig tijdje nagepraat over de zeer geslaagde dag en de leuke dagen van het Northa-kamp in Bergen afgelopen weekend. De vakanties komen er aan en in september start de veldhandbalcompetitie weer. Tegen die tijd zullen de trainingstijden bekend gemaakt worden voor eventuele geïnteresseerden voor de handbalsport.