Club Sponsor

Een sportvereniging en sponsors zijn vandaag de dag niet meer los van elkaar te zien. Sport vormt een belangrijk onderdeel in het sociaal bestaan, wat mede door de ondersteuning van sponsoren bekostigd kan worden.

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

Als sponsor biedt u Northa de mogelijkheid onze ambities op zowel korte als lange termijn waar te maken. Daar staat tegenover dat wij onze sponsoren helpen bij realisatie van onder andere naamsbekendheid.

Als vereniging bieden wij diverse vormen van sponsoring aan zoals o.a. een reclamebord. Dit bord komt te hangen op een prominente plaats langs de kant van het handbalsportveld.

U zet hiermee niet alleen uw bedrijf in de picture maar u maakt ook direct onderdeel uit van onze vereniging. De opbrengsten van deze borden worden namelijk gebruikt voor aanschaf van nieuwe materialen, onderhoud van het clubgebouw, leuke uitjes, sportactiviteiten in Noordwijkerhout, werven van leden etc. etc.

Naast dit bord zetten wij ook direct een link op onze website https://northa.nl/ naar uw website.

Contract voor aanschaf van een bord

Als u bereid bent om met ons de samenwerking aan te gaan, dienen daar nog wat stappen voor ondernomen te worden.

Bij “Ja ik wil een bord” dient u het volgende google formulier in te vullen op de website. U krijgt nadat u het formulier hebt ingevuld een contract via de mail. Deze dient u in te vullen en te retourneren.

U gaat hiermee een sponsorcontract aan voor 2 jaar. Het jaarlijkse sponsorbedrag voor het hangen van het reclamebord bedraagt 250 euro. Het bedrag wordt geïnd d.m.v. een automatische incasso Een jaar later volgt er nog een automatische incasso van 250 euro.

Na 2 jaar nemen wij weer contact met u op en bepaalt u of het contract verlengt mag worden. Na twee jaar zullen de sponsorkosten opnieuw bepaald worden. Hier wordt u uiteraard op tijd van op de hoogte gebracht.

De sponsorkosten zijn op dit moment bewust laag gehouden. Hiermee willen wij iedereen de kans geven om een plekje te kunnen bemachtigen langs dit prachtige veld.

Stappenplan voor aanschaf van een bord

Als bedrijf dien je het reclamebord zelf te regelen en de kosten zijn voor de sponsor.         Hiervoor kun je een offerte opvragen bij o.a. onderstaande bedrijven.

www.theunissen-reklame.nl

www.rokid.nl

https://www.kldgraphics.nl

De aanschafkosten van een reclamebord zijn per bedrijf verschillend maar zullen ongeveer 250 euro bedragen.

De afmetingen van het bord zijn 300 cm x 80 cm. De aanleverspecificaties zijn per bedrijf verschillend.

Als het bord klaar is, dan zullen we samen een afspraak maken om het bord op te hangen. Wij zorgen dan dat er een klusteam klaar staat om dit te fixen.

 

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met Ilja Wakelkamp of

formulier.northa@gmail.com

Alvast heel erg bedankt namens de leden van de Northa voor de steun.