Wil je graag lid worden van Northa?

Ben jij helemaal vol van dit spelletje en lijkt het jou leuk om bij de Northa te komen?

Dan staan hier wat handige weetjes.

Trainingslidmaatschap

Als je al zeker weet dat je wilt gaan handballen, maar nog geen handbal-ervaring hebt, óf als je net je proeftrainingen hebt gehad en hebt besloten om door te gaan met handballen, kun je bij de Northa trainingslid worden. Als trainingslid krijg je in beginsel gedurende het hele handbalseizoen 2 keer per week training van ervaren trainers die jou de beginselen van het handballen zullen leren. Zodra de trainers vinden dat je goed genoeg bent geworden en er plaats in een team is zul je ingedeeld worden in een team om ook wedstrijden te gaan spelen.

Zorgverzekering

Er zijn zorgverzekeringen, zoals Zorg en Zekerheid, die een vergoeding betalen voor het lidmaatschap van kinderen bij een sportvereniging. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgverzekering.

Jeugdsportfonds

U komt wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden. Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op www.jeugdsportfonds.nl.

Lid worden

Om lid te worden dien je het inschrijfformulier in te vullen. Hier vind je het inschrijfformulier.

Hier vind u het inschrijfformulier.