De Bouwactiviteiten nieuwe accommodatie Northa

De Bouwactiviteiten

De bouwactiviteiten op het nieuwe sportpark vorderen goed. De ruimte van Northa wordt zelfs 2 weken eerder opgeleverd dan gepland, dus alles verloopt voorspoedig.

Northa krijgt daar een ruimte op de 1e verdieping op de hoek van het gebouw, waarbij we een heel mooi uitzicht hebben over het hele sportpark en het hoofdveld van VVSB. Aan onze ruimte is ook toegang tot het balkon waarvandaan je richting het handbalveld kan kijken.

In onze ruimte zal een uitgiftebalie en pantry komen ten behoeve van de verkoop van versnaperingen en er worden diverse hoekjes gecreëerd waar je gezellig met elkaar kan zitten en kletsen.

Aansluitend aan de ruimte van Northa ligt een centrale ruimte die we delen met VVSB en die ingericht wordt met diverse zitjes, een garderobe en toiletten waarvan we gebruik kunnen maken.

Op de begane grond worden een opslagruimte en 4 kleedruimtes beschikbaar gesteld voor Northa.

 

Het prachtige ontwerp van onze nieuwe kantine/ontmoetingsruimte is in handen van Lisette Boon van BoonBasicshttps://www.boonbasics.nl/

En het projectmanagement wordt gedaan door Mirjam Nederstigt.

Alle materialen zijn besteld en vanaf 15 juli starten we met de werkzaamheden aan de inrichting en dan zal eind juli de inrichting en verhuizing plaatsvinden.

Op 1 augustus moet de oude locatie volledig leeg zijn, omdat er dan gestart wordt met de sloopwerkzaamheden.

Vanaf begin augustus is iedereen welkom om de nieuwe ruimte te bekijken en er gebruik van te maken.

 

 Voor een aantal werkzaamheden zoeken we nog (handige) ouders die een handje kunnen helpen, dus als je gelegenheid hebt om de 2e helft van juli te helpen, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Wij zijn op zoek naar:

  • Vrijwilligers voor de verhuizing van oude gebouw naar nieuwe gebouw.
  • Klussers voor nieuwe gebouw (verven, boren, zagen, timmeren etc) om dit gereed te maken.
  •  

Technische Commissie

om het pand en de velden zo mooi te houden als het is bij de opening zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het onderhoud-/ Technici willen doen.

Mocht je een van de bovenstaande taken tot je willen nemen, dan kun je daarvoor contact opnemen met een van de bestuursleden of met Mirjam Nederstigt via 06-51591529.

 

Zie hieronder enkele foto’s van de vordering van de bouw, genomen eind april 2021.