Een hapje bij de KOETILLER en TWEE WEDSTRIJDEN.

6 NOVEMBER 2022.

In een week dat Northa D1 tweemaal in actie mocht komen, mocht het team op zondag ook nog op uitnodiging van De Koetiller een patatje met snack nuttigen.

Uiteraard werd deze uitnodiging graag aanvaard. Eerst moest op Dinsdag 1 November ’s avonds de uitwedstrijd tegen Warmunda worden ingehaald die enkele dagen eerder door de herfstvakantie niet gespeeld kon worden. Dat werd een spannende wedstrijd die kort voor tijd op een gelijkspel leek uit te draaien. Het schot voor de 12-12 was zo hard en op de lat dat de bal ver terugsprong in het veld en Warmunda daaruit de 13-11 kon scoren.

Zondagmiddag 6 November voor de wedstrijd een patat en snack aan de Havenstraat. Het regende flink. Dus een mooie foto op het terras zat er even niet in. Toch een plaatje van deze mooie geste van De Koetiller.

Vanuit de Havenstraat naar de tijdelijke Schelft, alwaar tegenstander Oliveo zijn opwachting maakte. Door wat afschrijvingen waren we wat gehavend, maar heel blij waren we met de tweeling zus van Fiene, Lotte die het verdedigen van het doel op zich nam. Geweldig, Lotte ( en zo hadden we 2 Lottes ) . Ook dit werd weer een spannende wedstrijd, waarbij we tot ons genoegen zagen dat van alle spelers en speelsters familie aanwezig was om te kijken. Ook zij konden constateren dat er groei zit in het spel van de D – jeugd. Het team werkt hard op de training om het tempo van spelen te verhogen.

De ruststand was 5-2, in de loop van de tweede helft stond het 12 – 12, maar Northa D1 had het beste eindschot en won met 16 – 12.

Als het team volledig is beschikken we momenteel over 11 spelers/ sters :

Khaled, Sep, Bas, Cas, Jurre, Lisa, Zoe, Liz, Esther, Fiene en Lotte.

We trainen in de wintermaanden in De Tijdelijke Schelft op maandag van 18.00 – 19.00 uur en op Donderdag van 18.00 – 19.00  uur.

Zin om mee te doen, kom dat gerust een keer doen. De leeftijd voor D- junioren is van 10 t/m 12 jaar.