Het familietoernooi


Op 21 juni kan na een onderbreking van twee jaar het legendarische familietoernooi weer plaatsvinden. Het weer was perfect, niet te warm, niet te koud, maar dat betekende niet dat het er niet af en toe heet aan toeging. Er waren best wel wat mensen die zich toch wel wilde bewijzen. Natuurlijk wilde iedereen winnen, maar een hoop teams kwamen gewoon tekort. Vooral bij de
special snowflakes, het team van Remon, zag je dat. Ze waren al niet zo goed, maar dit toernooi was het wel heel drama. Hier profiteerde de winning bleus van. Met een goed doordachte combinatie van kleintjes, de kinderen van Tom van Leeuwen, die door hun schattigheid vaak doorgelaten werden, en het fanatisme van de groten werd iedere wedstrijd gewonnen.

Zij waren uiteindelijk de grote winnaars, maar gelukkig realiseerde iedereen zich wel dat het vooral om het spelplezier ging.
Naast het spelplezier was er natuurlijk ook de innerlijke mens die niks tekort kwam. De activiteitencommissie had alles tot in de puntjes geregeld, van lekkere tosti’s gedurende de dag tot een fenomenale barbecue. Dit werd enorm gewaardeerd en het had niet veel gescheeld of Denise en Ceciel waren op de schouders gehesen en juichend rondgedragen.

Natuurlijk waren er ook nog genoeg anderen die meehielpen het een onvergetelijke dag te maken. Denk aan de scheidsrechters,
de mensen achter de barbecue, enz. Kortom, een geslaagde dag en een mooie afsluiting van het seizoen. Het is duidelijk dat Northa weer back in business is en dat er een solide fundament voor volgend jaar gelegd is! Niet voor niks kwam er bijna geen eind aan het uitdelen van de geschenken voor de mensen die iets voor de club hadden betekend afgelopen jaar. Op naar het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur