Northa in een nieuw jasje!

Nog even geduld en dan krijgen Northa en VVSB een prachtig nieuwe sportaccommodatie. Zeker nu de ramen in het gebouw gaan, komt het steeds dichterbij.

Echter de NORTHA leden van de D en C teams hebben letterlijk een nieuwe jas. Alle kinderen hebben een prachtig trainingspak ontvangen. Zodra de teams weer competitie kunnen spelen, hebben de spelers een lekker trainingspak… om te dragen naar de wedstrijd toe en voor de warming up. Voor nu ook lekker warm met de training.

De pakken zijn gesponsord door o.a. IKHLAS en tijdens de competitie speelt de jeugd in tenues gesponsord door het bedrijf HL Hogervorst.

Gedurende de corona-tijd hebben de jeugdspelers niet stil gezeten. Door het missen van de Schelft zijn zij verhuisd naar sporthal Duinwetering in Noordwijk. Vervolgens mocht er niet binnen gesport worden en zijn zij direct weer gestart op het buitenveld bij Sportpark de Boekhorst. Twee keer per week trainen zij en op zondag spelen zij onderling een wedstrijd. Maar natuurlijk willen onze leden, net als iedere sporter, gewoon weer het liefst competitie spelen. En dan helemaal in het “nieuw”.