Trainers en coaches gezocht

Trainers en coaches:

Het afgelopen jaar heeft onze jeugd stoïcijns doorgetraind alsof we niet te maken hebben gehad met een virus of een hal die is afgebrand. Bij temperaturen onder nul trainden we in onze winterjas en met een muts op. ‘Geen woorden maar daden’, zouden sommigen zeggen. De intensieve trainingen hebben geen windeieren gelegd. De kinderen hebben onder de bezielende leiding van onze trainers allemaal grote stappen gemaakt in hun ontwikkeling. Het gemis aan wedstrijden tegen andere clubs hebben we weten op te lossen door zelf onderlinge wedstrijden te spelen. De animo was meestal dusdanig groot dat we gemakkelijk twee teams tegen elkaar konden laten spelen. Met nieuw trainingsmateriaal en een gestructureerd plan zijn we bezig om Northa (weer) naar de top van het handbal te brengen. Wij als trainersstaf kijken alweer uit naar een mooi jaar waarin talent zich kan ontplooien en we vooral ook veel plezier hebben met de kinderen.

 

Wij zijn op zoek naar trainers (/begeleiders) Vind je het leuk om kinderen te begeleiden / te trainen in hun sportontwikkeling, dan voldoe je aan “het profiel” . Handbal kennis is niet vereist. Mocht je wel handbalkennis hebben, dan is dit natuurlijk top.

 

Mocht je interesse hebben in één van bovenstaande taken, laat het dan aan mij weten.

Remon van Miltenbrug Trainer coördinator tel: 0655927977

 

 

Mini-kids & F-jeugd

De mini-kids draait nu 1 seizoen binnen de Northa en met groot succes. Ondertussen zijn er 14 leden. Komend seizoen stroomt er een grote groep door naar het F-team. Dat wordt een leuke nieuwe ervaring.

Leden uit het C-team geven wekelijks een afwisselende vrolijke training. Het is prachtig om te zien hoe de “oudere” leden hun enthousiasme voor de handbalsport overbrengen.

Bij de mini-kids ontstaat weer ruimte voor nieuwe leden (kinderen uit groep 2 & 3 van de basisschool).

 

Wil je een keertje mee komen doen meld je dan nu aan voor 3 proeflessen.

 

Scheidsrechters:

Omdat de club groeiend is, dus er meerdere teams gevormd gaan worden, zijn wij ook op zoek naar scheidrechters. Als scheidrechter zit je in een pool van een aantal personen en kun je aangeven wanneer welke wedstrijd het beste voor je uitkomt.

Misschien ken jij het spelletje al heel goed en zie jij het zitten om als scheidsrechter te fungeren tijdens de thuis wedstrijden laat het ons dan zo snel mogelijk weten

 

Zie jij het zitten om scheidrechter te worden, druk dan op onderstaande link.

https://www.handbal.nl/hoe-word-ik-scheidsrechter/

 

Mocht je vragen hebben over bovenstaande dan kun jij contact opnemen met Cindy Knijnenburg Scheidsrechtercoordinator tel: 0641546228